Cursusaanbod; Groei door verdieping!

Coaching met impact

Deze training is voor professionals die met mensen werken en meer impact willen maken in hun coaching. Professionals die verdieping in hun coachsessies willen realiseren, door zich de kennis en kunde van ‘de logische niveaus van Bateson’ eigen willen maken.

Ben jij coach, docent, therapeut, begeleider of mediator? Wellicht herken je dat sommige cliënten voornamelijk willen praten over “toen gebeurde dit, en vervolgens gebeurde dat”? Ze herhalen in hun beschrijving, steeds de situaties en zijn zich nauwelijks bewust van hun persoonlijke aandeel.

Hoe lukt het jou om cliënten hun eigen aandeel in het geheel te laten inzien? Met de training ‘Coaching met impact’ ontdek je een effectieve gespreksmethode om cliënten bewust te laten worden van het persoonlijke aandeel: hun kwaliteiten en valkuilen, overtuigingen, karaktertrekken en meer.

Het model ‘de logische niveaus van Bateson’ biedt een plattegrond, waarin helder wordt op welk niveau jouw cliënt communiceert. Je leert hoe jij ervoor kunt zorgen, dat de cliënt zichzelf op een dieper niveau observeert. Om zo meer zelfkennis, inzicht en uitzicht te krijgen.

Het effect is diepgaander resultaat in begeleidingsgesprekken: duurzame gedragsverandering!

bateson - ZelfkennisLab - Bateson

Je kunt het probleem niet oplossen met hetzelfde denkniveau dat het probleem creëert.

– Albert Einstein

Coaching of begeleiding worden symbolisch wel eens beschreven als het afpellen van de schillen van een ui. De leer van Bateson kun je zien als een concrete methode met weergave van deze schillen. Zijn niveaus tonen ons welke elementen van de persoonlijkheid iedere schil bevat en hoe bewustwording hiervan meer ontwikkeling en groei teweeg brengt.

Volg deze training en breng jouw dagelijks werk naar een geheel nieuw level! Lees hier meer over Gregory Bateson.

Tip! Veel werkgevers vergoeden deelname aan deze training in het kader van persoonlijke ontwikkeling, verbetering van communicatie of deskundigheidsbevordering. Informeer bij je werkgever naar een studiekostenregeling.

Heb je interesse in deze training, vraag dan vrijblijvend informatie aan via de oranje knop.
Gun jezelf deze verdieping voor je dagelijkse werk en volg met vakgenoten samen deze training.