Bedankt voor je interesse!

  • Je ontvangt je product na het invullen van naam, e-mail en bevestiging.
  • Mis geen enkel groeibericht met inspiratie voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Ontvang eens per twee maand een groeibericht met boeiende blogartikelen, nieuwe (gratis) producten en meer;

  • Om je gericht van dienst te kunnen zijn, kun je de volgende opties aanvinken:
Sluit dit venster.

Cursusaanbod; Groei door verdieping!

Traject timemanagement & zelfmanagement

Heb jij het druk, druk, druk?
Krijg je stress van alle verantwoordelijkheden en taken die op je drukken?
Is het een hele uitdaging om werk en privé in een goede balans te houden?

Volg dan het timemanagement traject:

Meer doen in minder tijd!

Je werkt in een kleine groep (maximaal zes deelnemers) voor een optimaal leerrendement.
Waarom werkt deze methode zo effectief?
Omdat naast tips en trucs om je timemanagement te verhogen, je groeistappen zet in je zelfmanagement. Ieder mens is anders, ieder mens kent andere uitdagingen. De tip die voor je collega van bijzondere waarde is, werkt voor jou misschien niet. Want jij bent immers anders en uniek?

Daarom start dit traject met een individueel interview. Zo stem je het traject helemaal af op jouw behoefte, op jouw kwaliteiten en uitdagingen. Voor een duurzaam, blijvend resultaat!

Werkthema’s in het traject

Na een individueel interview, werken we op 5 avonden, in de groep aan de volgende thema’s:

  • zelfmanagement en bewust kiezen,
  • omgaan met hoge werkdruk, stress en uitstelgedrag,
  • leren prioriteren en ‘nee’ zeggen,
  • plannen en organiseren,
  • beheersen/beheren van je emailbox en agenda.

Het is natuurlijk niet prettig om wekelijks een meeting te hebben, wanneer je agenda al overvol is. Daarom zitten tussen de thema-avonden in minimaal 21 dagen. Dit is een optimale periode om de tips en trucs te kunnen implementeren. In die tijd maak je een nieuwe, efficiënte werkstijl eigen.

Dit traject start op donderdagavond 14 februari 2019.

Wat vonden deelnemers van het traject?

Voor een brede groep mensen (met verschillende wensen en behoeften) heeft Vick op een prima en rustige wijze ieder zijn eigen inzichten en kennis op laten doen, in het kader van training in ‘plannen en prioriteren’. De afwisseling tussen kennis opdoen en oefenen is een mooie balans waardoor ieder zijn eigen ontwikkelpunt(en) heeft kunnen formuleren en uitwerken. Niet alleen inhoudelijk, maar zeker ook persoonlijk. Kortom, een uitstekende training die houvast biedt voor de eigen inhoudelijke, persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Mark Hardeman

Dank voor de cursus timemanagement gisterochtend. Vanuit een andere invalshoek naar mezelf kijken, horen waar ieder tegenaan loopt/leuke groep, jouw uitleg/begeleiding, ik heb ervan genoten! Ik weet nog niet precies waarom het zo’n oppepper voor mij is (net als het type-interview destijds), misschien omdat ik in de waan van de dag mijn oorspronkelijke drijfveren/energiebron steeds weer laat ondersneeuwen?

Christel

Ik heb genoten van de training Time- en Zelfmanagement, gegeven door Vick Nieuwenhuis. Het voorbereidende interview, waarin ik mijn echte enneagramtype ontdekte, vond ik al een eye opener!
En de training, gegeven in Vick’s transparante en gedreven stijl, heeft mij nieuwe handvatten opgeleverd over mijn stressoren en mijn ontspanningspunt. Bedankt Vick, ik ben weer een stap verder.

Rati Manjari Jeanet van Sijll