Cursusaanbod; Groei door verdieping!

Vrij van Zelfkritiek

Herken je dat, onrust in je hoofd?
Al die negatieve gedachtes over je eigen gedrag?

Wat zou het fijn zijn als we onszelf konden waarderen!
Wat zou het fijn zijn als we onszelf kunnen zien,
zoals mensen die van ons houden dat kunnen.

Word vrij van zelfkritiek door in een cursus van 3 avonden om te leren gaan met deze stemmen van je eigen innerlijke criticus. Experimenteer met methoden om je effectief te verdedigen tegen dit super-ego en ontdek de waarde van jezelf. Door de identificatie tussen criticus en eigen persoonlijkheid los te koppelen, vergroten we onze bandbreedte van handelen. Het loslaten van de identificatie met zelfkritiek brengt zelfwaardering en vrijheid in onze patronen van denken, voelen en handelen. Je krijgt meer toegang tot andere, nieuwe gedachtes, gevoelens en acties. Deze zijn aanvullend op je eigen automatische reacties en zorgen op die manier voor meer balans in je dagelijks leven.

De cursus is ondermeer ontwikkeld op basis van het boek:
‘Zie jezelf in mildheid’ van Byron Brown.
Klik op bovenstaande titel en lees meer informatie over het boek.

De 5e keer dat de cursus plaats vond, is de inhoud is rijker geworden met nog meer werk van Jan Geurtz, Jan Bommerez en Lisette Thooft.

Omdat deze cursus over persoonlijke en diepgaande materie gaat, werken we in een kleine groep van maximaal 6 personen, voor de nodige privacy.

loslaten - ZelfkennisLab - Mildheid

Wil jij vrij zijn van zelfkritiek? Leer jezelf waarderen en zien in mildheid!

Het effect van deze cursus is:

  • begrip en compassie voor jezelf, grip op je gevoelens
  • rust in je hoofd, grip op je gedachtes
  • begrip en rust in jouw relaties.

Heb je interesse in deze cursus, vraag dan vrijblijvend de informatie aan via de oranje knop. Kom je tot de beslissing dat de tijd rijp is voor de cursus, meld je dan aan via email. Zodra er zes deelnemers zijn, zoek ik een passende datum. Individueel de cursus volgen, is altijd mogelijk voor de investering van het coachtarief.