Verkoop enneagram moodboards

Bewustwording in één oogopslag! De allereerste sets enneagram moodboards in Nederland!

Ten behoeve van training en coaching ontwikkelde ik moodboards voor ieder enneagramtype. Ik kreeg verzoeken om deze ontwerpen te verkopen omdat coaches ze handzaam vonden voor zelfreflectie. Dus zijn ze in sets nu beschikbaar voor geïnteresseerden.

De set is bruikbaar bij training en coaching maar ook juist voor jezelf ter reflectie en zelfobservatie. 9 verschillende moodboards geven thema’s per type weer en daarnaast een sfeerbeeld door specifieke kleuren en symboliek. Zo start zelfobservatie: Wat doen de 9 sfeerbeelden met jou?

Gun jezelf dit onderzoek!

Een set kost €20,- exclusief verzendkosten. Moodboards zijn gedrukt op A4 van stevig papier met op de achterkant nadere uitleg. De bovenste foto geeft een indruk van de set. Bij bestelling ontvang je digitaal een manual waarin de werkwijze te lezen is voor het gebruik van de set.

enneagram -  moodboards - ZelfkennisLab - Infographic Moodboards

De waarheid is niet naakt in deze wereld gekomen,

maar gekleed in symbolen en afbeeldingen.

Nag Hammadi geschriften

enneagram - ansichtkaarten - ZelfkennisLab - Mini Moodboards

Nieuw; mini-moodboards!

Nieuw sinds januari 2015 zijn mini-moodboards op ansichtkaart formaat. Deze zijn tot stand gekomen met gemengde technieken. De achterkant is zonder uitleg, enkel voorzien van de naam van het type waarop het moodboard geïnspireerd is. De mini-moodboards zijn per set van 9 te koop voor €12,50 exclusief verzendkosten.