Bedankt voor je interesse!

  • Je ontvangt je product na het invullen van naam, e-mail en bevestiging.
  • Mis geen enkel groeibericht met inspiratie voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
  • Ontvang eens per kwartaal een groeibericht met inspiratie voor jouw persoonlijke ontwikkeling met boeiende blogs, nieuwe (gratis) producten en meer:

  • Vink de opties aan die passen bij jou:
Sluit dit venster.

Individueel groeiaanbod voor jou!

Personal Qi Training

Ben jij gespannen, moe en overprikkeld, heb je te weinig energie? In dit korte, individuele traject leer je ontspanning in lichaam en geest te vinden, op te laden met verse energie (:Qi). Het traject kan ook online.

Misschien ken je het wel, dat een arts tijdens een pijnlijk onderzoek ooit zei: “ontspan maar”. En dat je dacht: “ja maar HOE dan?”. Wanneer het wel lukte om tot ontspanning te komen, deed het onderzoek minder pijn.

Zo is het ook in het dagelijks leven. De drukte en stress waar we tegen aan lopen, maken dat we onbewust verkrampen en aanspannen. We proberen ons te beschermen tegen stress met een coping: een verdedigings- mechanisme. Met als resultaat nog meer stress en verkramping! Die verkramping in lichaam en geest, zorgt ervoor dat het beschermings- mechanisme in werking gaat en we zelfs lichamelijke klachten krijgen…

Balans is dan ver te zoeken. Strijd met onze innerlijke criticus en conflict met anderen kunnen het gevolg zijn. Dat veroorzaakt pijn, zowel bij onszelf als bij mensen in je omgeving. Pijn waarvoor een oplossing is.

Wanneer het lukt vanuit ontspanning te leven,
doet het leven minder pijn.

Door stress en hectiek te benaderen met ontspanning, kunnen we het beter aan. Anders gezegd: Wanneer we vanuit ontspanning de stress en onze eigen natuurlijke patronen waarnemen, verdwijnen energielekken. Als ontspanning meer aandacht krijgt en kan groeien, ervaren we een stabiel evenwicht en vitaliteit.

Zhineng Qigong - ZelfkennisLab

Reacties van deelnemers aan de Personal Qi Training:

De Personal Qi Training heeft mij meer ontspanning en lichaamsbewustzijn gebracht. Heel prettig om drie keer samen de diepte in te kunnen en daar tussen uitgebreid zelf de oefeningen eigen te maken. In de periode tussen de sessies heb ik een stiltepunt mogen ervaren. Daar waar alleen het lijf was, de beweging en ontspanning.
Ik merk dat ik m’n aandacht erg goed bij de bewegingen kon houden. Ook bij het visualiseren van het innemen van de basishouding gebeurde al veel. Een top vind ik echt de persoonlijk ingesproken oefening.

Thom Stam

stroming

opent vanzelf

liefde en kracht

licht in mijn lijf

energie

Elly te Winkel

Het is heel fijn en rustgevend om van Vick les te krijgen. Met haar warme en sterke persoonlijkheid schept zij een sfeer van rust en vertrouwen. Zij weet mij door middel van haar heldere visualisaties meer in contact te brengen met mijn lichaam en met de Qi die door mijn lichaam stroomt. Dat geeft mij een heel blij en sprankelend gevoel.

Anne Marie Mojet

De Personal Qi Training bracht me een moment van rust in de dag. Een bewust moment van leven in ‘nu’.
Contact met mij eigen lichaam. Fysiek bracht het mij rust in mijn lijf. Focus was op mijzelf…voelen.
Was lekker om dat te ervaren. Al met al erg bijzonder om die reactie van mijn lijf te voelen bij dit soort rustige bewegingen. Qigong heeft me geholpen meer in mijn rust te komen, zeker in mijn hoofd.

Richard

ZelfkennisLab - Zhineng Qigong Zwolle

Hoe sta jij in het leven?

Tijdens de Personal Qi Training ontdek je het werken met levensenergie Qi en bewustzijn. Leer hoe jezelf te ontladen en opladen. De methodiek is gebaseerd op de Chinese bewegingsleer Zhineng Qigong en aandachttraining. Vind op deze webpagina meer uitleg en een oefening.

Drie sessies vormen een onderzoek hoe jij fysiek en mentaal in het leven staat. Wat je persoonlijke houding van nature is en hoe deze aan te vullen met meer energie.

Door bewustwording en nieuwe bewegingen kom je tot jezelf, komt de balans terug. Een reset voor lichaam en geest, want de Personal Qi Training is volledig afgestemd op jou.

Qigong is verfijning van bewustzijn om het energieniveau in het lichaam te verhogen.
– Dr. Pang Ming

Qi-management

We activeren tijdens dit compacte traject je zelfherstellend vermogen. Door de natuurlijke houding van lichaam en geest te richten op rust en ontspanning. Om zo ruimte te maken voor soepelheid en vitaliteit en een krachtige stap te zetten in energie-management.

Meer over Qi-management is te beluisteren in de 9e podcast van het Zelfkennislab: Heb jij genoeg energie?